Sleutel service

Home » Services » Sleutel service

Sleutel kwijt?

Refidé Bikes levert bij elk nieuw slot en elke nieuwe fiets twee sleutels. Mocht uw fietssleutel kapot gaan of bent u uw sleutel kwijt geraakt, heeft u altijd nog de reserve sleutel. Refidé Bikes raadt u aan een nieuwe reserve sleutel te bestellen wanneer u er een verloren bent.

Sleutels mogen uitsluitend worden bijbesteld als u daadwerkelijk de sleutel kwijt bent of beschadigd is. Dit dient te gebeuren bij de leverancier van het slot. U moet de fiets verzekering hiervan, ook van een slotwijziging, direct in kennis stellen.

Sleutel service

Het bestellen van nieuwe sleutel word gedaan bij de fabrikant van het slot. Kijk dus naar het merk van uw slot voor u verder gaat. Ook is het sleutelnummer erg belangrijk, Deze staat op de sleutel niet op het slot!

AXA-BASTA

Wanneer u een slot heeft van met merk AXA of BASTA kunt u gebruik maken van de online sleutel service van AXA-BASTA. U kunt hier online een nieuwe bestellen.

Fietssleutels.nl

Voor sloten van de merken ABUS en TRELOCK kunt u naar de online sleutel service Fietssleutels.nl om een nieuwe sleutel te bestellen.